Breaking News

Δικαίωση για τον Johnny Depp - Η αντίδραση της Amber Heard - «Έχασα το δικαίωμα να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην πολύκροτη δίκη του πρώην ζευγαριού του Χόλιγουντ. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η Amber Heard δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp.

Όλα είχαν ξεκινήσει τον Μάιο του 2016, όταν η Amber Heard εμφανίστηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο στην Καλιφόρνια με μώλωπες στο πρόσωπο, ισχυριζόμενη ότι ζούσε συνεχώς με το φόβο καθώς είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βiας κατ' εξακολούθηση κατά τη διάρκεια των 15 μηνών γάμου της με τον διάσημο σταρ.

Χθες (1/6), δικαστήριο της Βιρτζίνια αποφάνθηκε ότι η Amber Heard δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp σε άρθρο της στη Washington Post (το 2018), παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Μάλιστα, η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτηρίζει «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Amber Heard».

«Το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε στο Instagram ο ανακουφισμένος Johnny Depp. Από την πλευρά της, η Amber Heard ανέφερε σε ανάρτησή της:

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το "βουνό" των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου.

Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι ένα πισωγύρισμα. Γυρίζει πίσω το ρολόι σε μια εποχή, όπου μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Johnny κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά, ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα - να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».


Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Euronews.