Breaking News

Κωστής Σαββιδάκης: «Eτοιμάζουν τρία φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ σχολίασε και την καταγγελία στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε στην Πένυ Καβέτσου:

«Δυστυχώς, είναι οι τελευταίες ημέρες που έχουμε γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Έχουμε γυρίσματα μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Νομίζω ότι το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 7 Ιουλίου.

Δεν είναι τόσο Άγιος ο παπά Γρηγόρης. Αν μου έλεγαν "Πάρε τον Ακύλα και γδάρε τον και ρίξε αλάτι στις πληγές" θα το έκανα με μεγάλη χαρά.

Στο τελευταίο επεισόδιο νομίζω ότι θα κλάψουμε πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκηνή, όπου οι περισσότεροι συνάδελφοι ζήτησαν να μην τη βάλουμε τελευταία, γιατί δεν θα μπορέσουμε να τη γυρίσουμε από το κλάμα που θα ρίξουμε... Θα έχουμε πολλές κηδείες, πολλούς θανάτους... Δυστυχώς, θα χάσουμε πολύ κόσμο και από τους δικούς μας...

Έχω ακούσει κι εγώ ότι ετοιμάζουν τρία φινάλε. Μπορεί να γυρίσουμε και τα τρία επεισόδια. Δηλαδή, να ξέρουμε τρία φινάλε, αλλά να μην ξέρουμε ποιο θα παίξει.

Ο ρόλος του παπά Γρηγόρη δεν ήρθε τυχαία. Είχα ζητήσει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που ζήτησα είναι όλα όσα έχει ο ρόλος του παπά Γρηγόρη.

Λογικό είναι να έχουν πέσει τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν πιστεύω ότι έχουν πέσει τόσο πολύ. Νομίζω ότι κάποιο λάθος γίνεται στη μέτρηση...

Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος. Όσο τον ξέρω, δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, τουλάχιστον μπροστά μου. Μάλιστα, έχει κάνει και μήνυση στην κοπέλα που τον κατήγγειλε, οπότε λες κάτι γίνεται εδώ...

Όταν δω στο θέατρο κάτι να βρωμάει... φεύγω. Πριν πολλά χρόνια μου έχει συμβεί κάποιος να προσβάλει ένα συνάδελφο. Του είπα να ζητήσει συγγνώμη, δεν ζήτησε και αποχώρησα από την παράσταση δύο εβδομάδες πριν το φινάλε... Κάποια στιγμή πρέπει να απαντάμε σε κάποια πράγματα... Δεν μπορούν να σε βρίζουν και να κάθεσαι. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα...».