Breaking News

«Λύγισε» η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε έντονα η Αφροδίτη Γραμμέλη όταν αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου της. Η γνωστή δημοσιογράφος είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Έχω δεχτεί προσωπικές - χυδαίες και σeξιστικές - επιθέσεις. Έχω χαρακτηριστεί από ανθρώπους που δεν με έχουν συναντήσει ποτέ και όλο αυτό έχει περάσει μέσα μου, στην ψυχή μου. Έχει τύχει κάποιος να ζητήσει την απόλυσή μου για κάτι που έγραψα. Αυτό είναι το πιο σύνηθες, αλλά αστείο και γελοίο.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου το 2014, όταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με κάλεσε να είμαι στο Joy. Διέκοψα τη συνεργασία μας γιατί αντιμετώπισα ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με την υγεία του παιδιού μου. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, η χειρότερη, η πιο σκοτεινή... Όταν αναγκάστηκα να μείνω ενάμιση μήνα με το γιο μου στο Παίδων, ήμουν σχεδόν σαν... υπεράνθρωπος, δεν ήμουν η Αφροδίτη. Μετρούσα τους τοίχους, δεν με έπαιρνε ο ύπνος... Ένα βράδυ κοίταξα από το παράθυρο, ήταν Σάββατο... και είδα τα φώτα στα σπίτια. Ήταν τόσο δύσκολο για μένα. Και αυτό που πραγματικά ζήλεψα ήταν το φως στο σαλόνι. Και είπα ότι δεν μου λείπουν τα ταξίδια και τα λεφτά, μόνο να πάρω το παιδί καλά και να πάω στο σπίτι, να ανάψω το φως και να νιώσω το σπίτι. Το μεγαλύτερο μάθημα και σχολείο για μένα ήταν αυτό...

Στο "Όλα Γκουντ" πέρασα όμορφα και ήρεμα, παρόλο που χτυπηθήκαμε άδικα σαν τα χταπόδια στα βράχια... Ο Γρηγόρης και η Ναταλί πέρασαν δύσκολα, δέχτηκαν πολλές επιθέσεις και κρίθηκαν αυστηρά...».

Δείτε το βίντεο του Mega.