Breaking News

Μαρί Κωνσταντάτου για Μίνωα Κυριακού: «Για 17 χρόνια, υπέροχα κι ευτυχισμένα, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Μαρί Κωνσταντάτου μίλησε - μεταξύ άλλων - για το βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης», το θάνατο του πατέρα της, την απώλεια του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού και τον σύντροφό της.

«Ο ήρωάς μου, ο "Μάικ Φασολάκης", μεγάλωσε σχεδόν δύο γενιές παιδιών. Το παιδικό μιούζικαλ έρχεται το χειμώνα στο θέατρο Ήβη με τίτλο "Το πάρτι". Είμαι η μαμά του "Μάικ Φασολάκη". Τα βιβλία είναι εμπνευσμένα και αφιερωμένα στον μπαμπά μου, που τον "έχασα". Έδωσα στον ήρωα τα γαλανά ματάκια του μπαμπά μου και το χαμόγελό του...», δήλωσε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο κι "έφυγε" ξαφνικά... Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε, αλλά του έλεγα κάθε μέσα πόσο τον αγαπώ. Ήταν μαζί με τη μητέρα μου στο τροχαίο, ήταν δύσκολες στιγμές να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει...».

«Γίνονται και τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα, σε μένα ίσως λίγο παραπάνω, αλλά δεν μ' αγγίζουν πια... Στα δημοσιεύματα ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Εγώ γελάω μ' αυτά. Είμαι καλά, κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Έχω τιμήσει τους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν μαζί», σημείωσε και πρόσθεσε για την απώλεια του Μίνωα Κυριακού: «Στο γάμο μου, 17 χρόνια υπέροχα κι ευτυχισμένα, με τίμησε και τίμησα τον σύζυγό μου».

«Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα. Όσο μεγαλώνω, αλλάζω. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς. Θέλω να είμαι χαλαρή και να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη. Να χαρούμε τα αδέσποτά μας, το σπίτι μας και τη φύση», κατέληξε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Δείτε το βίντεο του Mega.