Breaking News

Μαρία Ιακώβου: Τα «Μαύρα Μεσάνυχτα», ο Αντώνης Βαρδής και η κατάθλιψη στην εφηβεία (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Μαύρα Μεσάνυχτα» και τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιακώβου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Νιώθω πολύ τυχερή που, ύστερα από τόσα χρόνια, ακούγεται ακόμα το τραγούδι "Μαύρα Μεσάνυχτα". Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Τότε, ρώτησα τον Χρήστο Μενιδιάτη για το τραγούδι και μου είπε ότι είναι χάλια. Μετά από δύο χρόνια, που έτυχε να συνεργαστούμε, έβαλε τα γέλια και μου είπε με χιούμορ "Κατάλαβες με τι κριτήριο επιλέγω τραγούδια".

Έπαιξα και στο σίριαλ και ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Για κάποιο διάστημα είχα μπει στο δίλημμα "τραγούδι ή υποκριτική;". Μερικά χρόνια αργότερα, θύμωσα όταν έμαθα ότι η δισκογραφική μου εταιρεία μου απέκρυψε πρόταση, που μου έκανε το Mega για ένα σίριαλ...

Γνώρισα τον Αντώνη Βαρδή σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Ήμουν μικρή, μόλις είχα ξεκινήσει επαγγελματικά το τραγούδι. Ντρεπόμουν να τραγουδήσω δίπλα του και πήρα ηρεμιστικά για να ανταπεξέλθω και να διαχειριστώ το τρακ... Θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα πράγματα στη δουλειά μου, η ευθύνη είναι δική μου. Μετάνιωσα για συνεργασίες και τραγούδια που έχω πει.

Στα 16 μου έχασα τον πατέρα μου από αυτοκινητικό ατύχημα, σταμάτησα να οδηγώ μετά από ένα δικό μου τρακάρισμα...

Στην εφηβεία μου, χωρίς να έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο, για κάποιους μήνες κοιμόμουν 20 ώρες την ημέρα, κάτι που είναι από τα βασικά συμπτώματα της κατάθλιψης. Ωστόσο, όπως ήρθε, έτσι έφυγε και μόνο του...».