Breaking News

Δ. Ματσούκα: «Έχω υποστεί μεγάλη κακoποίηση και αγριότητα από τα media» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Η μεγάλη πλεκτάνη» του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία από τον Σταύρο Στάγκο, είναι η ανατρεπτική κωμωδία του καλοκαιριού, που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας και Κατερίνα Νικολοπούλου.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι που να τον κάνει να αισθανθεί πράγματα, είτε είναι συγκίνηση είτε είναι χαρά», είπε για την παράσταση η Δήμητρα Ματσούκα.

Επίσης, τόνισε σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση: «Δεν με βλέπατε ποτέ συχνά στην τηλεόραση. Σε 22 χρόνια έχω κάνει 5 σειρές. Το ιδανικό για μένα θα ήταν μια σειρά με λίγα επεισόδια και με κινηματογραφική ματιά ή μια καλή κωμωδία».

«Αγαπώ πολύ το σινεμά, τη θάλασσα και τα ταξίδια. Όταν δεν είμαι καλά, "τρέχω" στην αδερφή μου, τη μητέρα μου και τη θεία μου. Έχω και δύο τρεις φίλους πολλών χρόνων. Δεν έχω πολλούς φίλους», εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μετά την επιτυχία της σειράς "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" ήταν δύσκολο να κάνω αυτά που ήθελα, γιατί με είχαν ταυτίσει με το ρόλο».

«Στην Ελλάδα λειτουργούν οι "παρέες" κι αν δεν είσαι μέσα σ' αυτές τα πράγματα είναι δύσκολα. Έχω υποστεί μεγάλη κακoποίηση και αγριότητα από τα media. Αν υπήρχαν καλλιστεία, θα ήμουν εστεμμένη...», κατέληξε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δείτε το βίντεο του Mega.