Breaking News

Μητσοτάκης: «Έχω εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ελληνικές επιχειρήσεις και στις δυνατότητές τους, γιατί ακριβώς απέδειξαν ότι μπόρεσαν να επιβιώσουν μέσα από μια πολύ δύσκολη, επώδυνη διαδικασία, μέσα από μια κρίση η οποία κράτησε τόσα χρόνια και όμοια της οποίας, καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν είχε να αντιμετωπίσει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι στοχευμένες παρεμβάσεις είναι επιβεβλημένες και τολμώ να πω ότι είναι και κοινωνικά δίκαιες... Στη βενζίνη δεν θα είναι η παρέμβαση οριζόντια, ούτε θα αφορά τη μείωση του φόρου. Θα κινηθούμε πιο ενισχυμένα στη λογική την οποία ακολουθήσαμε, η οποία πάλι είναι μία πιο στοχευμένη λογική και η οποία δεν επιβραβεύει οριζόντια αυτούς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα, σήμερα, να ανταποκριθούν στις αυξήσεις των τιμών», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός.