Breaking News

Ο Ηλίας Βρεττός παντρεύεται με την Αναστασία Δεληγιάννη - «Το ανακοινώνω και επίσημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος - μεταξύ άλλων - αποκάλυψε ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Αναστασία Δεληγιάννη,  στην Κύμη της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Πριν από λίγο καιρό είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα περί γάμου και μας είχαν φέρει σε μια αμηχανία, καθώς ακόμα δεν ήταν κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον, μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα: Ο γάμος θα γίνει, θα παντρευτούμε στις αρχές Σεπτέμβρη και αυτός είναι και ο λόγος που μίλησα για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι...

Επειδή η Αναστασία δεν έχει σχέση με το χώρο και έχει "αλλεργία" με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω το γάμο μακριά από αυτήν, σε στενό κύκλο. Τώρα, που δείχνετε φωτογραφίες της, θα νιώθει πολύ άσχημα... Έχω μία σχέση, που με ισορροπεί, με έναν άνθρωπο που είναι αντίθετος από μένα σε πολλά πράγματα...

Έκανα πρόταση γάμου, τα έκανα όλα παραδοσιακά, όπως έπρεπε, δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες... Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Η Αναστασία είναι από την Ξάνθη. Ο γάμος θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στην Κύμη, σε πολύ κλειστό κύκλο.

Πρώτη φορά αισθάνομαι ότι είμαι με έναν άνθρωπο, ο οποίος με πηγαίνει μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής μου... Δεν θα αποκαλύψω πώς γνωριστήκαμε, αλλά θα σου πω ότι έδωσα μάχη από την πλευρά μου για να την κερδίσω, τη  διεκδίκησα...».

Δείτε το βίντεο του Mega.