Breaking News

Οι «Άγριες Μέλισσες» κατέκλυσαν το πλατό του «The 2Night Show» - Αρναούτογλου: «Αντέξαμε και πολλές φορές κερδίσαμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «The 2Night Show» παρέα με τις «Άγριες Μέλισσες».

Λίγο πριν τους «τίτλους τέλους», οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν ένα τελευταίο «πέταγμα» και κατέκλυσαν το πλατό της εκπομπής. Ηθοποιοί, μουσικοί, δημιουργοί και συντελεστές της σειράς μοιράστηκαν τις στιγμές που έζησαν τα τελευταία 3 χρόνια, αφηγήθηκαν αστεία περιστατικά, αποκάλυψαν «μυστικά» και μίλησαν για τις δυνατές φιλίες που «γεννήθηκαν» μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Στο φινάλε της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές: «Κυρίες και κύριοι αυτό ήταν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Το τηλεοπτικό τοπίο ήταν πολύ δύσκολο... Σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι απλά αντέξαμε, υπήρξαν και πολλές φορές που κερδίσαμε. Αυτό φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή γιατί το "The 2Night Show" φτιάχτηκε για τα δύσκολα».

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 την τελευταία εκπομπή της σεζόν.