Breaking News

Οι «αιχμές» της Π. Αναστασοπούλου: «Το ό,τι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει λίγο επικίνδυνες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το MeΤoo, άφησε αιχμές, υπονοώντας ότι υπάρχει επαγγελματικός αποκλεισμός σε όσες γυναίκες - και όχι μόνο - προχώρησαν σε καταγγελίες στο χώρο του θεάματος.

«Δεν είναι θέμα ότι στάθηκα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα και έχω καταγγείλει και κάποιους ανθρώπους γι’ αυτό. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες»,  είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Συζητιέται αρκετά το γεγονός ότι δεν έχουμε τηλεοπτικές προτάσεις αυτή την περίοδο. Επειδή είμαστε σε έναν χώρο, που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθουν ότι - ενδεχομένως - είμαστε αρκετά αυστηρές με το οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Δηλαδή, αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε έχει να κάνει με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά κι αυτό είναι μια πραγματικότητα. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι».

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός συμμετέχει στο μιούζικαλ «Mamma Mia!», που ανεβαίνει στο City Garden Festival.

Στο μεταξύ συνεχίζεται σήμερα (27/6) κεκλεισμένων των θυρών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της τρίτης καταγγέλουσας. 

Στο πλευρό των καταγγελλουσών βρίσκονται για μία ακόμα φορά η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 το ρεπορτάζ του Πρωινού, όπως και τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.