Breaking News

Όλγα Πολίτου: «Ο σύζυγός μου πέθανε από λάθη, δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία σπάνια συνέντευξη, που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η Όλγα Πολίτου αναφέρθηκε συγκινημένη στην απώλεια του συζύγου της, που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Η γνωστή ηθοποιός είπε:

«Δούλεψα πάρα πολύ, ξεκίνησα από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Είχα κορυφαίους δασκάλους, ανάμεσά τους και η κορυφαία Κατίνα Παξινού. Ήταν υπέροχη δασκάλα, είχε έντονη προσωπικότητα... Ήταν ένα αγγελικό πλάσμα.

Ο κόσμος στο δρόμο με αντιμετώπιζε πάρα πολύ καλά. Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ, γιατί με μαρτυρούσε η φωνή μου, ήταν χαρακτηριστική και με αναγνώριζαν. Κι αν έπαιρναν τηλέφωνο θαυμαστές μου και ήθελαν επαφή μαζί μου, το σταμάταγα. Ήμουν πάντα συνεσταλμένη και ντρoπαλή, μπορεί να μου κόστισε αυτό...

Παντρεύτηκα μικρή. Μετά, παρόλο που χώρισα, γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου και το βλέμμα μου ήταν εκεί. Δεν με ενδιέφερε πώς με έβλεπαν οι άλλοι. Είχα ανέβει για παράσταση στη Θεσσαλονίκη και γνωριστήκαμε τυχαία. Άνοιξε ξαφνικά μία ξύλινη πόρτα και ο δεύτερος σύζυγός μου μπήκε στην ψυχή μου και στη ζωή μου. Με αγάπησε πολύ περισσότερο από ό,τι εγώ, τώρα κάθομαι και αναλύω τις λεπτομέρειες και βλέπω πόσο ουσιαστικός άνθρωπος ήταν... Τα δέχτηκε όλα σε μένα, αν και δεν του πολυάρεσε που ήμουν ηθοποιός...

Ήμασταν μαζί 35 χρόνια και 96 ημέρες. "Φεύγοντας" ο Γιώργος, αισθάνθηκα σπασμένη και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να μαζευτούν τα κομμάτια μου. Ο σύζυγός μου "έφυγε" μέσα σε 99 ημέρες από λάθη, τα οποία καλύτερα να μην τα συζητήσω γιατί μου κάνουν κακό.. Το ό,τι δεν θα τον ακούσω ποτέ ξανά, με κάνει και "λυγίζω".

Η Μιμή Ντενίση μου στάθηκε πάρα πολύ και την ευχαριστώ για ό,τι έκανε για μένα. Επίσης, η Άννα Φόνσου με την κόρη της μου έχουν φερθεί εξαιρετικά... Με το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ετοιμάζουμε την κωμωδία "Δελησταύρου και υιός"...».

Δείτε το βίντεο του Mega.