Breaking News

Paul McCartney: Γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του με κρουαζιέρα στα ανοιχτά της Μυκόνου (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του o Sir Paul McCartney, o βραβευμένος Άγγλος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης, ο οποίος κέρδισε παγκόσμια φήμη ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μουσικού συγκροτήματος των Beatles. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, το θρυλικό «σκαθάρι» πήρε την οικογένειά του το Σαββατοκύριακο που πέρασε για μια κρουαζιέρα στα ανοιχτά της Μυκόνου.

Στο πολυτελές γιοτ ήταν η 62χρονη σύζυγός του Nancy Shevell, οι κόρες του από τον πρώτο γάμο του - η 50χρονη Stella και η 52χρονη Mary -, ο σύζυγος της Stella και οι δύο γιοι της Mary.

Ο Sir Paul McCartney - που είχε τα γενέθλιά του το περασμένο Σάββατο (18 Ιουνίου) - δέχτηκε πλήθος ευχών στα social media από φίλους και πρώην συνεργάτες, ανάμεσά τους ο ντράμερ των Beatles, Ringo Star και η χήρα του John Lennon, Yoko Ono.

Να σημειωθεί ότι ο Paul McCartney κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικά επιτυχημένου τραγουδοποιού στην ιστορία της δημοφιλούς μουσικής, σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες. Μαζί με τον John Lennon έγραψαν τραγούδια τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο.