Breaking News

«Poli_Ploki»: Το ανατρεπτικό video clip της Ελένης Φουρέιρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το πρώτο music video από το νέο της album. Η ανακοίνωση της Panik αναφέρει:

«Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το πρώτο music video από το νέο της album, το ομότιτλο «Poli_Ploki» και, για ακόμα μία φορά, εντυπωσιάζει και κερδίζει τις εντυπώσεις!

Η «εκρηκτική» superstar, που κάθε της τραγούδι γίνεται no1 επιτυχία και «σαρώνει» με εκατομμύρια digital streams & YouTube views, μεταφέρει στις οθόνες μας το «Poli_Ploki» μέσα από ένα ανατρεπτικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Στο video, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίζεται όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και αποκαλύπτει πόσο... «Poli_Ploki» είναι, με το μοναδικό της ταπεραμέντο και το ξεχωριστό της χιούμορ.

Παράλληλα, το πρώτο single από το album, το χορευτικό «El Telephone», συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό και να ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Poli_Ploki» έδωσε τον τίτλο στο νέο album της Ελένης Φουρέιρα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από λίγες ημέρες. Το album, που περιλαμβάνει 12 τραγούδια, έγινε αμέσως viral, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts».