Breaking News

Frankie Drake Mysteries: Έρχεται στην ΕΡΤ3 ο Β' κύκλος της σειράς μυστηρίου με επίκεντρο τη γυναίκα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δεύτερος  κύκλος της  αγαπημένης σειράς μυστηρίου «Frankie Drake Mysteries» αρχίζει στην ΕΡΤ3 τη  Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 22:00. Η σειρά, που περιλαμβάνει 10 νέα επεισόδια,  θα  μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Με φόντο το Τορόντο της δεκαετίας του 1920, η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες  της  Φράνκι Ντρέικ (Lauren Lee Smith) και της συνεργάτιδας  της  Τρούντι Κλαρκ (Chantel Riley), τις μοναδικές γυναίκες ιδιωτικές  ντετέκτιβ  της  πόλης, καθώς αναλαμβάνουν τις υποθέσεις που η αστυνομία δεν θέλει να «αγγίξει». Είναι καινούριες  ντετέκτιβ για έναν  καινούριο κόσμο. Αλλά ο κόσμος είναι έτοιμος για εκείνες;


Σε μία εποχή αλλαγών και αισιοδοξίας, το φύλο τους είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους, καθώς επαναστατούν ενάντια στη συμβατικότητα. Οι υποθέσεις τις οδηγούν σε κάθε γωνιά του Τορόντο και γνωρίζουν ανθρώπους από κάθε κοινωνικό υπόβαθρο, καθώς επίσης και μερικούς αξιόλογους ιστορικούς χαρακτήρες. Η ατρόμητη αίσθηση της περιπέτειας της Φράνκι και της Τρούντι  τις βάζουν σε ένα σωρό μπελάδες, αλλά πάντα καταφέρνουν να βρουν τη λύση με λίγη βοήθεια απ’ τις φίλες τους.

Η δεύτερη σεζόν προσφέρει μια σειρά από νέες περιπέτειες καθώς  αναλαμβάνουν πιο δύσκολες περιπτώσεις και αντιμετωπίζουν μερικούς εντυπωσιακούς εχθρούς. Η Φράνκι και η Τρούντι, εξακολουθούν να βασίζονται στην αστυνόμο Μέρι και στην ιατροδικαστή Φλο, οι οποίες είναι πάντα έτοιμες να βάλουν ένα χεράκι για να παρακολουθήσουν τα αρχεία της αστυνομίας ή να ρίξουν μια ματιά στην έκθεση της νεκροψίας.


Η ομάδα είναι εξαιρετική σ’ αυτό που κάνει, αλλά τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα αυτήν τη σεζόν με την άφιξη του ντετέκτιβ Τομ Γκρέισον. Με μετάθεση από το Χάμιλτον στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται η Μέρι, ο όμορφος και ήρεμος Γκρέισον είναι κάτι παραπάνω από επιφυλακτικός με την κοκκινομάλλα θηλυκή ιδιωτική ντετέκτιβ, που συνεχίζει να εμφανίζεται στον τόπο του εγκλήματος. Με τη Φράνκι παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, και έρχονται όλο και πιο κοντά όσο προχωράει η σεζόν.

Από το Παλαί Ρουαγιάλ μέχρι το ατελιέ της Κοκό Σανέλ, και από τα υπόγεια καζίνο μέχρι τα καuτά μπoυρλσέκ κλαμπ, η νέα σεζόν υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια.

* Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3.