Breaking News

Ρένια Λουιζίδου: «Το 2004 κινδύνεψα σοβαρά να πεθάνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Ρένια Λουιζίδου κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε 
στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο «πρωταθλητισμός» κι ας έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης. 

Επίσης, μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με το τι χρειάζεται τελικά για να είναι δυο άνθρωποι μαζί κι αγαπημένοι μετά από 27 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η Ρένια Λουιζίδου είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Θάνο Κωνσταντάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2004. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Το 2004 έπαθα μια περιτονίτιδα πάρα πολύ σοβαρή. Δηλαδή, κινδύνεψα πολύ σοβαρά να πεθάνω. Κόλλησα ένα μικρόβιο σε τουαλέτα, σε ένα γύρισμα. Επειδή ήταν καύσωνας, τέλη Ιουλίου, η πρώτη σκέψη όλων ήταν θερμοπληξία. Έφτασα να έχω 41 πυρετό.

Το χειρότερο είναι πως πήγα και την άλλη μέρα, γιατί έπρεπε να κάνω άλλη μία σκηνή, καθώς μου είπαν ότι έπρεπε να κλείσει το επεισόδιο. Ήταν απόφαση της παραγωγής. Μετά το γύρισμα πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο...

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούσα να κινηθώ νομικά... Δεν το έκανα γιατί θα γινόμασταν "τσίρκο", θα έπρεπε να το εξηγήσουμε στους δημοσιογράφους... Υπήρχε πίεση από το κανάλι κι έχασαν τη μπάλα, δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό... Δεν είμαστε κι εμείς μαθημένοι σ' αυτή τη δουλειά να λέμε "δεν μπορώ". Μου ζήτησαν συγγνώμη και είπαν ότι δεν κατάλαβαν πως ήμουν τόσο άρρωστη».

Δείτε τη συνέντευξη.