Breaking News

Survivor - Γ. Ταλάντσεβ: «Ο Μαρτίκας θα μπορούσε να πάει για δήμαρχος - Με στιγμάτισε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Υπάρχει μια απογοήτευση, θα μπορούσα να προχωρήσω περισσότερο στο παιχνίδι... Βρέθηκα στον τάκο με τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν θεωρητικά πολύ δημοφιλείς. Η Ασημίνα έχει έναν Χρήστο Δάντη, ο κόσμος γουστάρει τον Σπύρο Μαρτίκα,  ενώ ο Στάθης έχει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Άρης είναι ένας παίκτης, που έχει ήδη αρκετή δημοσιότητα, όπως και ένα αρκετά διαφορετικό συμβόλαιο... Θα ήταν ωραίο να κερδίσει το έπαθλο η Μαίη, που είναι ένα λαϊκό κoρίτσι και μια αγωνίστρια στη ζωή της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, ο οποίος έχει προσφέρει σίγουρα πολύ γέλιο, έχει δώσει τρομερό reality.... Ο τύπος κοιμόταν και σκεφτόταν τι θα πει στο συμβούλιο! Δούλευε στο Survivor, το γούσταρε, έπαιζε το παιχνίδι... Ο άνθρωπος θα μπορούσε να πάει για δήμαρχος, μπράβο του!

Ταίριαξα λίγο περισσότερο με τον Άρη, γιατί είχαμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Σίγουρα, είμαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί, δεν ξέρουμε να χάνουμε. Πάντα υπήρχε κόντρα στα αγωνίσματα...

Με στιγμάτισε η επικοινωνία με τον έξω κόσμο, με πονάει ακόμα. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας. Βλέπεις ξαφνικά έναν ντόπιο με κινητό, ξέρεις ισπανικά, λυγίζεις και λες "μήπως μπορώ να το εκμεταλλευτώ;". Ήθελα να μεταφέρει σε αγαπημένα μου πρόσωπα ότι είμαι καλά. Ζήτησα συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες μου».

Δείτε στα βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.