Breaking News

Survivor - Μαίη: «Η Σταυρούλα ήθελε σώνει και ντε να κοιμηθεί δίπλα στον Στάθη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor, η Μαίη Εμμανουηλίδου υποστήριξε ότι την πίεσαν προκειμένου να αλλάξει θέση το κρεβάτι της. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Πιστεύω ότι ο Σπύρος Μαρτίκας κινεί τα νήματα, οι υπόλοιποι ακολουθούν... Χθες πριν το συμβούλιο έγινε ένα συμβάν, που εκείνη τη στιγμή με θύμωσε. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό. Αναγκάστηκα να μεταφέρω το κρεβάτι μου στην άλλη καλύβα και να κοιμηθώ δίπλα στον Άρη.

Ξαφνικά τους έπιασε μια αναμπουμπούλα και ήθελαν να με αλλάξουν θέση. Δεν κατάλαβα ακριβώς, αλλά νομίζω ότι δεν ήθελαν να είμαι δίπλα στον Στάθη ή ξαφνικά ο Στάθης δεν ήθελε να κοιμάται δίπλα μου, ενώ δυο μήνες κοιμάμαι εκεί ή η Σταυρούλα σώνει και ντε ήθελε να είναι δίπλα του. Μπορούσε να πάει, όμως, δίπλα του και από την άλλη πλευρά. Δεν κατάλαβα, ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε.

Την ώρα που μετέφερα το κρεβάτι μου, ούτε ο Σπύρος ούτε η Σταυρούλα με ρώτησαν για ποιο λόγο φεύγω. Ο Στάθης δεν ήταν εκεί και στη συνέχεια, που συναντηθήκαμε, δεν με ρώτησε καν τι έγινε. Μάλλον το είχαν σχεδιάσει από πριν και ίσως το είχε ζητήσει ο Στάθης για κάποιο λόγο, που δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί από πίσω, ειλικρινά...».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε ότι η Μαίη Εμμανουηλίδου δημιούργησε θέμα, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δείτε τα βίντεο.