Breaking News

Survivor - Νίκος Γιάννης: «Όταν συναντηθούμε, ο Εμμανουήλ θα ντραπεί γι' αυτό που έγραψε» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Γιάννης, που αποχώρησε από το Survivor, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Πίστευα ότι μπορεί να φύγει η Μαίη, αλλά τελικά ήταν τόσο δυνατή που με έδιωξε. Η Σταυρούλα ήταν το στήριγμά μου μέσα στο παιχνίδι και θέλω να κερδίσει το Survivor. Πολεμήθηκε πολύ γιατί είναι η καλύτερη γυναίκα παίκτρια. Σέβεται, έχει αξιοπρέπεια και τιμά τους ανθρώπους που έχει δίπλα της. Μπορεί το κοινό να θύμωσε που δεν "έσωσα" τη Σταυρούλα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Δεν έχω μετανιώσει για την επιλογή μου, αλλά χάρηκα που αποχώρησα εγώ και έμεινε η Σταυρούλα. Δεν υπάρχει κάποιο αγκάθι ανάμεσα σε μένα και τη Σταυρούλα, συζητήσαμε τα πάντα και τα αναλύσαμε όλα.

Πάνω στην ένταση μου ξέφυγε και είπα την Ασημίνα κακομαθημένη, κακώς της είπα τη λέξη "μούτρα". Η Ασημίνα προκάλεσε ένταση, ήταν υπερβολική και της το είπαν όλοι. Έχει βρει το κουμπί μου να με πυροδοτεί.

Με τον Άρη είχαμε, έχουμε και θα έχουμε άψογες σχέσεις. Ήθελα απλά να μείνω την τελευταία εβδομάδα με την παρέα μου στη μπλε καλύβα. Ο Στάθης δεν είναι ανταγωνιστικός με τον Άρη, είναι συναγωνιστικός. Ο Άρης είναι με όλους ανταγωνιστικός γιατί έχει δηλώσει ότι θέλει να κερδίσει το Survivor. Ο Άρης ποτέ δεν είπε ότι θέλει πολυτέλειες μετά το παιχνίδι, το τι θα κάνει τα χρήματα είναι δικαίωμά του και δεν μας αφορά. Και ο Στάθης μπορεί να βγει νικητής γιατί είναι ένα παιδί τίμιο. Είναι αυτοδημιούργητος και του αξίζει να κερδίσει. Ωστόσο θέλω λίγο παραπάνω να κερδίσει η Σταυρούλα γιατί είναι η αδυναμία μου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν πάντα ανταγωνιστικός μαζί μου, ίσως επειδή είμαι κι εγώ από τον καλλιτεχνικό χώρο... Το tweet του μου βγάζει μια κακία, μια ζήλεια κι ένα μένος, αλλά πιστεύω ότι όταν συναντηθούμε, θα ντραπεί γι' αυτό που έγραψε.

Θέλω να συναντήσω τη Μυριέλλα, μου είχε χαρίσει ένα βραχιόλι με τόση αγάπη και θετική ενέργεια...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.