Breaking News

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης νίκησε στο πρώτο ατομικό αγώνισμα επάθλου - Οι παίκτες που πήρε μαζί του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Κυριακής, το Survivor έγινε ατομικό και στα αγωνίσματα επάθλου. Μετά από 6 μήνες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι έπαψαν να υπάρχουν.

Λίγο πριν τον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους 7 εναπομείναντες παίκτες ότι οι δύο ομάδες παύουν να υπάρχουν, καθώς το Survivor γίνεται αποκλειστικά ατομικό. 

Στο αγώνισμα, νικητής αναδείχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι με extreme sports και πλούσιο φαγητό, ενώ κλήθηκε να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του προκειμένου να τους πάρει μαζί του.

Ο Άρης Σοϊλέδης επέλεξε τον Στάθη Σχίζα - καθώς έφτασε ως το τέλος του αγωνίσματος -, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Αργότερα, η Μαίη σχολίασε στην κάμερα της παραγωγής: «Εμείς θα φύγουμε, αλλά ο Σπύρος, η Σταυρούλα και ο Νίκος θα μείνουνε στην παραλία. Κατανοώ απόλυτα το συναίσθημα τους γιατί κι εγώ, όταν έμεινα πίσω και οι άλλοι είχαν φύγει στο Μαϊάμι, αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα. Περισσότερο στεναχωριέμαι για τον Σπύρο, ο οποίος δεν έχει ζήσει τόσα έπαθλα».

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν αντέχω την Ασημίνα, δεν μπορώ πλέον ούτε να την ακούω. Η φωνή της μου "χτυπάει" σαν καμπανάκι μέσα στο κεφάλι μου...».

Δείτε τα βίντεο.