Breaking News

Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Συγκλόνισαν οι εξομολογήσεις του Άρη Σοϊλέδη και του Στάθη Σχίζα (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης, διεξήχθη ο προτελευταίος αγώνας ασυλίας του Survivor, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Νικητής στο αγώνισμα ήταν για μία ακόμα φορά ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος φόρεσε το κολιέ της ασυλίας.

Στο συμβούλιο, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, οι παίκτες προχώρησαν σε εξομολογήσεις σχετικά με τη ζωή τους και τις δυσκολίες που βίωσαν.

Μεταξύ άλλων, συγκίνησαν οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα, ο οποίος είπε για τον πατέρα του: «Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Έχει μια νόσο και είναι παράλυτος, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε μας θυμάται. Ο μοναδικός που θυμάται πιο έντονα είμαι εγώ και τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα και δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Σίγουρα θα με ψάχνει... Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Ήμασταν κολλητοί, παντού μαζί... Είχαμε άριστη σχέση, σε μένα είχε πολύ αδυναμία. Και τώρα τον λατρεύω και τον υπεραγαπώ, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του το πω. Κάποιες στιγμές με θυμάται, αλλά μετά ξαναχάνεται... Υποφέρω με αυτό που βλέπω...».

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη καθήλωσε τους παίκτες, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν με δάκρυα στα μάτια. Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του:

«Την ημέρα που κλειδώνω τηλεφωνικά τη μεταγραφή μου στη Στεάουα, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Δεν μπορώ να περιγράψω τις στιγμές που πέρασα. Ευτυχώς είχα δίπλα μου αυτή τη γυναίκα που έχω και τώρα (Μαρία Αντωνά) και με βοήθησε πολύ. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου και στους αγώνες να μην επηρεάζομαι. Ήλπιζα ότι ο άλλος μου αδερφός θα "ξυπνήσει" και θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε αρκετές προσπάθειες...

Όταν πήγα στη Στεάουα, στο πρώτο μου γκολ, το ίδιο βράδυ με πήρε η Μαρία τηλέφωνο και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω τις εγχειρήσεις και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους... Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι ο μπαμπάς, μου είπε "σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις"... Μετά έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο... Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες... Η κηδεία του πατέρα μου ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου...».

Δείτε τα βίντεο από το συμβούλιο.