Breaking News

Survivor - Στέλλα Ανδρεάδου: «Η Βρισηίδα λέει αλήθεια για τον Μαρτίκα ή θέλει να θυματοποιηθεί; - Ο Άρης φοβάται την κρίση του κόσμου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις στο «Love it» έκανε η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία αποχώρησε από το Survivor. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ήταν λίγο σοκαριστικό όταν άκουσα ότι αποχωρώ, αλλά τώρα είμαι καλά... Δεν ήταν σχέδιο Μαρτίκα, να βγούμε υποψήφιες δύο γυναίκες μαζί του. Η Μαίη, βέβαια, φοβόταν τον τάκο από την αρχή, γι' αυτό και ήθελε να "δώσει" εμένα... Ποτέ δεν ήμασταν φίλες, απλά συμβιώναμε ωραία. Δεν ξέρω γιατί την παραξένεψε η ψήφος μου.

Δεν περιμέναμε να μας στηρίξει ο Σπύρος, δεν μας καθησύχασε ο λόγος του, ωστόσο ίσως ήταν μία βοήθεια στην παραμονή της δικής μου ή της Μαίης. Ο Σπύρος χειρίζεται καλά την ελληνική γλώσσα και υποστηρίζει με επιχειρήματα τις πράξεις του. Αυτό τον κάνει να μένει στο παιχνίδι. Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει κάνει μία προεργασία πριν μπει στο Survivor ώστε να τον στηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι.

Υποσχέθηκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να προσέχω την Βρισηίδα, όμως εκείνη ήρθε κοντά με τον Σπύρο και με απομάκρυνε.

Η Βρισηίδα είχε γοητευτεί από τη φροντίδα του Σπύρου. Τη χάιδεuε και της έκανε μaσάζ. Ήταν τσιμπημένος μαζί της, την κοιτούσε και "έλιωνε". Είχε "δαγκώσει τη λαμαρίνα". Της έδινε φαγητό, που δεν το έκανε σε κανέναν άλλο. Εκεί καταλάβαμε ότι ήταν εpωτευμένος.

Όταν τον είδα να την πλησιάζει στο αγώνισμα, κι εκείνη του είπε να φύγει, αναρωτήθηκα γιατί αντέδρασε έτσι... Αν ο Σπύρος Μαρτίκας την είχε σπρώξει εκείνο το βράδυ, θα την άκουγε όλο το νησί. Δεν θα άφηνε το περιστατικό να πάει να κοιμηθεί και το επόμενο πρωί να κάνει σκηνή. Αυτά τα δύο περιστατικά με κάνουν να σκεφτώ αν όντως η Βρισηίδα λέει αλήθεια ή θέλει να θυματοποιηθεί για κάποιον λόγο. Ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί... Την έβαλαν να το κάνει;... Νιώθω ότι έχει χάσει τον εαυτό της...

Η Μαίη είναι πονηρή και κλειστή σαν χαρακτήρας, δεν με άφηνε να την πλησιάσω... Τον Άρη τον έχει σαν είδωλο... Ό,τι πει ο Άρης, είναι το σωστό για τη Μαίη.

Ο Άρης κάνει τα πάντα για τη νίκη, δεν τον ενδιαφέρει κανένας... Δεν έχει κάνει φίλους μέσα στο παιχνίδι, χρησιμοποιεί τον καθένα ανάλογα με το συμφέρον του... Είναι αστείο που είναι κοντά με Ασημίνα και Βρισηίδα. Η Βρισηίδα είναι το πρώτο άτομο που θα πετάξουν έξω όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό... Ο Άρης φοβάται πάρα πολύ την κρίση του κόσμου. Θεωρώ ότι ο χαρακτήρας που βγάζει δεν είναι αρεστός στον κόσμο...

Η Σταυρούλα είναι ένα παρεξηγήσιμο άτομο. Αν συζητήσεις μαζί της θα δεις ότι είναι πολύ λογική και έχει καλό χαρακτήρα. Κάποιες φορές έχει έπαρση, ωστόσο δεν συγκρίνεται με την έπαρση του Άρη...».

Δείτε τα βίντεο.