Breaking News

Σωτήρης Χατζάκης: «Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή «Κυψέλη» της ΕΡΤ2.

«Κομβικό πρόσωπο για τη ζωή μου υπήρξε ο Νίκος Κούρκουλος», είπε ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος μίλησε για τη θεατρική του πορεία.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε: «Ο μεγαλύτερος μου αδελφός, ο Γιάννης, ήταν συγκλονιστικός ζωγράφος και αγιογράφος. Ακολουθούσε πιστά την Κρητική σχολή στην αγιογραφία, έκανε υπέροχα δάση στη ζωγραφική και ήταν παλιά ντραμίστας με τα πρώτα συγκροτήματα τότε της ροκ. Πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος, από αυτούς που λες ότι είχε μια πνοή αθανασίας. Τον χάσαμε σε ένα λεπτό και αυτό που μου μένει είναι ότι, όσο τον αγαπώ εγώ, ο Γιάννης είναι εδώ».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά είναι το μέλλον, τα αγαπώ πάρα πάρα πολύ. Εμείς αντικαταστήσαμε την αταξία του παιδιού με την τάξη και το παιχνίδι με την εργασία. Από εκεί και μετά άρχισε η κόλαση... Μετάνιωσα που δεν έκανα παιδιά. Δυο παιδιά παρά λίγο να γίνουν, αλλά στη μία περίπτωση η γυναίκα σκέφτηκε πολύ ώριμα, γιατί εγώ ήμουν πολύ νέος, 21 ετών, ενώ στην άλλη το "χάσαμε". Όμως, δεν νιώθω άσχημα. Νιώθω ότι όλα τα παιδιά είναι παιδιά μου. Γι' αυτό κι όταν τελειώσω με όλα αυτά τα όνειρα που έχω, θα κάνω Καραγκιόζη. Ξεκίνησα δηλαδή με τη Ντενεκεδούπολη και νομίζω ότι πρέπει να τελειώσω πίσω από έναν μπερντέ πάλι».

Δείτε τη συνέντευξη.