Breaking News

Τέτα Καμπουρέλη: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τέτα Καμπουρέλη εξέδωσε την Τετάρτη (29/6) ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Βασίλη Γκουρούση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη».

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα από τις φυλακές Τρικάλων, όπου ήταν προσωρινά κρατούμενος για 14 μήνες, για το «ριφιφί» στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Ο επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός είχε δηλώσει πρόσφατα στο Πρωινό για τη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη:

«Δεν ισχύει ότι παίρνω διαζύγιο προς το παρόν... Σκέψεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει πιο κάτω. Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να θέλω να προχωρήσω στο διαζύγιο, κάποια στιγμή θα ανοίξω το στόμα μου. Η σχέση μου με την Τέτα Καμπουρέλη είναι μια χαρά, δεν έχουμε προβλήματα... Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει γάμος, να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Μένω μόνος μου γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω τη σκέψη μου. Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος και πληγωμένος από όλους και από όλα. Στη σχέση μας έχει ραγίσει το γυαλί... Δε νομίζω ότι θα μπορέσει να ξαναγυρίσει πίσω το ποτάμι... Από το 2007, η σχέση μου με την κ. Καμπουρέλη είναι σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα... Από τη δική μου πλευρά, εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή.  Και μετά, επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε κι αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω...».