Breaking News

Το πόρισμα για το θάνατο του Mad Clip: Aπώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο  πραγματογνώμονας της οικογένειας του αδικοχαμένου Mad Clip.

Ο Mad Clip πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας Porsche, τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής. Το αυτοκίνητο του τράπερ προσέκρουσε πάνω σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Ο  πραγματογνώμονας της οικογένειας του MadClip σημείωσε ότι ο θάνατος του τράπερ οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

«Είναι πολλές οι εικασίες και οι υποθέσεις. Υπάρχουν πάνω από 1.000 αιτίες, που μπορεί να μας φύγει ένα αυτοκίνητο στην ευθεία», είπε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως τόνισε, το παράδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο - το οποίο κινούνταν με ταχύτητα πάνω από το επιτρεπόμενο όριο (περίπου 135 χλμ/ώρα) - πήρε κανονικά τη στροφή και έχασε τον έλεγχο στην ευθεία.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και εκτράπηκε εκεί που αρχίζει ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε και λέγαμε στην αρχή "Μήπως είχε μπει μπροστά του κάποιο όχημα ή ζώο ή άνθρωπος;"», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο δρόμος δεν ήταν ολισθηρός καθώς δεν υπήρχαν νερά, σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας. Τα λάστιχα του αυτοκινήτου ήταν σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο του Mega.