Breaking News

Βαλάντης: «Έκαναν απάνθρωπο μοντάζ στο Survivor, αν μπορούσα να κινηθώ νομικά θα τους είχα καταστρέψει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Βαλάντης μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη συμμετοχή του στο Survivor, τονίζοντας ότι το μοντάζ αλλοίωσε την εικόνα του, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

«Τα παιδιά μου με έβλεπαν στο Survivor. Πιστεύω ότι στενοχωρήθηκαν πάρα πολύ. Όταν γύρισα στην Ελλάδα κι είδα αυτό το απάνθρωπο μοντάζ που έκαναν, μόνο ηθικούς εγκληματίες τους θεωρώ. Δεν περίμενα να φερθούν τόσο απάνθρωπα κι αν μπορούσα θα τους είχα καταστρέψει τελείως το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά εναντίον της παραγωγής. Κάποιες σκηνές, που βλέπω, εμπεριέχονται μέσα στην αγωγή που έχω καταθέσει κατά του κύριου αυτού που αναφέρεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας», τόνισε ο Βαλάντης.

«Ήταν καλοκαίρι του 2018 όταν θα έμπαινα στο Nomads. Έκανα όλη την προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο, που έπρεπε να περάσουμε τις ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε ένα σπάνιο εύρημα και δυστυχώς ήταν ένας καρκίνος 2,5 εκατοστών. Έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα. Αυτό με πήγε πολύ πίσω ψυχολογικά κι έκανα καιρό να το ξεπεράσω», εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε στο βίντεο του Mega ολόκληρη τη συνέντευξη.