Breaking News

Θ. Βισκαδουράκης για Survivor: «Δεν το είχα δει ποτέ, δέχτηκα γιατί το οικονομικό όφελος ήταν τεράστιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Αννίτα Πάνια υποδέχθηκε τον Θανάση Βισκαδουράκη και τα είπαν όλα... «Ανοιχτά». Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη συμμετοχή του στο Survivor:

«Το Survivor έσκασε από το πουθενά, δεν το περίμενα. Για να μιλάμε ειλικρινά, ο κύριος λόγος που δέχθηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το όφελος το οικονομικό ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα - ούτε τηλεοπτική, ούτε θεατρική -, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές. 

Όταν η παραγωγή με κάλεσε, μου έκανε την πρόταση ευγενέστατα. Απάντησα ότι δεν έχω δει ποτέ το Survivor, αλλά μου είπαν ότι με ήθελε ο Acun. Δέχτηκα και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες. Δεν είχα δει ποτέ και ήταν δύσκολα.

Πίστευα ότι θα με προσέξουν, ήμουν και μεγάλος στα 53 μου, οπότε θεωρούσα ότι κάτι θα μου δώσουν. Τίποτα... οι  πρώτες 30 μέρες ήταν με δύο κουταλιές ρύζι... Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, φωνασκίες που μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε πολύ...

Είχαν έρθει όλοι με στρατηγικές, το καταλάβαινα αλλά το δεχόμουν. Ωστόσο, έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αγγελικά πλασμένη».