Breaking News

Χρήστος Δάντης για δηλώσεις Σπύρου Μαρτίκα: «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως και σε δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα.

Πριν την αποχώρησή του από το Survivor, σε συζήτησή του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε σχολιάσει: «Ποια το λέει αυτό... Η Ασημίνα που έχει "βιτρίνα" τον Δάντη για να τη στηρίζουν;».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα είχε προσθέσει: «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει».

Ο Χρήστος Δάντης είπε στην Πένυ Καβέτσου: «Η ανάρτησή μου ήταν σαφής... Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω... Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε, όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ... Αυτό που είπε η Σταυρούλα δεν αφορά εμένα, αλλά την Ασημίνα. Δεν με ενοχλεί που αναφέρεται το όνομά μου μέσα στο Survivor. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους... Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα».