Breaking News

Χρήστος Χολίδης: «Ο πατέρας μου έχασε τα νεφρά του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Χολίδης φιλοξενήθηκε στο πλατό του «Love it», όπου εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του δεν πήγε στο γιατρό, καθώς φοβήθηκε τον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Τώρα ο πατέρας μου είναι καλά, αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό - δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά -, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τω Θεώ τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση. Είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό τώρα, ξεκουράζεται. Του στέλνουμε την αγάπη μας. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ... Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι "η ζωή σου θα είναι από δω και πέρα έτσι"...», είπε o Χρήστος Χολίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορονοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα... Ήθελα να βγω στο δρόμο να τρέχω. Πέρασα και τον κορονοϊό με ήπια συμπτώματα, αλλά εννοώ ότι με επηρέασε η κλεισούρα την περίοδο της καραντίνας, ήμουν χάλια ψυχολογικά».