Breaking News

Ν. Ζωιδάκης: «Με τον Γ. Πλούταρχο παραμένουμε φίλοι, όμως δεν γινόταν να αποδεχτώ αυτό που ζητούσαν οι συνεργάτες του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα του «Love it» μίλησε ο Νίκος Ζωιδάκης. Ο γνωστός Κρητικός λυράρης και τραγουδιστής είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Μόλις φτάσαμε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη. Έχω πάει πολλές φορές στην Αμερική, θεωρώ ότι αυτή η περιοδεία ήταν από τις πιο δυνατές που έκανα. Πήγαμε μαζί με τον Μάκη Δημάκη.

Η μαντινάδα με έχει βοηθήσει στο να επικοινωνώ πιο γρήγορα και εύστοχα με τον κόσμο... Έβαλα την κρητική μουσική κα τα τραγούδια μέσα στα μπουζούκια, την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μου την έδωσε η Άννα Βίσση. Είναι μεγάλος σταθμός στη ζωή μου... Η Άννα Βίσση είναι ό,τι πιο ωραίο έχω γνωρίσει.

Καμιά φορά επιλέγουμε και λάθος συνεργάτες. Με τον Γιάννη Πλούταρχο παραμένουμε φίλοι, στην προκειμένη συνεργασία, όμως, δεν γινόταν να αποδεχτώ αυτό που ζητούσαν οι συνεργάτες του γιατί θα υποτιμούσα τον εαυτό μου. Δεν ήταν θέμα ποιο όνομα θα μπει πρώτο ή δεύτερο... Δεν είναι δυνατόν να σε καλούν σε ένα μαγαζί, να είσαι σημαντικό μέρος του προγράμματος και να σου λένε "Δεν χωράει η φωτογραφία σου"...

Ο κουμπάρος μου, ο Βασίλης Καρράς, είναι οικογένεια για μένα. Είναι τόσο ευαίσθητος που, όταν του είπα ότι θα δώσουμε στην κόρη μας το όνομα της γυναίκας του, της Χριστίνας, έβαλε τα κλάματα».