Breaking News

Θ. Αδαμαντίδης: Η κατάθεση της συντρόφου του που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Θέμης Αδαμαντίδης πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο, καθώς συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Από την πλευρά ο γνωστός τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση και κλοπή...

Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παρουσίασε ένα μέρος από όσα ανέφερε η γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία. Μεταξύ άλλων, είπε: 

«Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στη 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στον ΟΠΑΠ play στην Άνω Γλυφάδα, στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος και ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. 

Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. 

Επιθυμώ την ποινική δίωξη του ανωτέρω για τις πράξεις που τέλεσε, σε βάρος μου. Οι τρεις κοπέλες, που είναι εργαζόμενες στον ΟΠΑΠ play, ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι' αυτό της πρότεινα ως μάρτυρες. Επίσης προτείνω ως μάρτυρα και την μητέρα μου και επιθυμώ να ληφθεί ως πειστήριο στο σώμα της δικογραφίας οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο δύναται να αντληθεί από τον ΟΠΑΠ play επί της οδό Γούναρη στην περιοχή της Γλυφάδας, καθότι αντιλήφθηκα ότι υπάρχουν στο σημείο κάμερες».

Στην εκπομπή μίλησαν ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, όπως και ο δικηγόρος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας.

Δείτε τα βίντεο του Mega.