Breaking News

Κ. Αποστολάκης: «Η ψυχή μου είχε κορεστεί από τον πλεονασμό της υποκριτικής ζωής, όλα τα φέρνει ο φόβος της επιβίωσης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Love it» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για την απόφασή του να στραφεί στο Θεό:

«Η πίστη είναι ένα προσωπικό θέμα. Το "πιστεύω με τον δικό μου τρόπο", όμως, δεν είναι προσωπικό θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πώς πιστεύεις, το Ευαγγέλιο... Ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Το Ευαγγέλιο πήγα να το διαβάσω 29 φορές και 29 φορές νύσταζα και το έκλεινα στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω...

Σε αυτό με οδήγησε το γεγονός ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί πλέον από το λεγόμενο πλεονασμό της υποκριτικής ζωής και από μένα και από τους άλλους. Τώρα η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει, ενώ πριν την έβαζα μέσα μου κι έκανα κι εγώ το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω. Όλα τα φέρνει ο φόβος της επιβίωσης.

Η αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου έγινε πριν από 2,5 χρόνια. Προσπαθώ να είμαι αληθινός σε μένα, στη δύναμη που πιστεύω και να είμαι ειλικρινής όσο γίνεται. Επειδή είμαστε από σάρκα και κόκαλα είναι πολύ δύσκολο να σου φύγει η αμφιβολία και ο φόβος της επιβίωσης».


Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Αποστολάκης συμμετέχει στην παράσταση «Τι ζούμε, ρε;;;», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, που ανεβαίνει στο Θέατρο Άλσος. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια σπαρταριστή επιθεώρηση.

Μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης και Παρθένα Χοροζίδου.