Breaking News

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο Χρήστος Δάντης μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώην παίκτρια του φετινού Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ήταν καλεσμένη στο χθεσινό «Όλα Γκουντ» του Σαββάτου, όπου εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη:

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία με το στίβο στο Ηράκλειο της Κρήτης και ήρθε εκεί για live. Είχα ανεβάσει ένα story και μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον "Θυμό", που είπε στην εκπομπή "Στην Υγειά μας".

Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το "Στην Υγειά μας", όπου ήταν με τον Θεοφάνους. Είχε στο δωμάτιο τηλεόραση και ανέβασα το βίντεο. Πριν απ' αυτό δεν τον ακολουθούσα στο Instagram. Όταν είδα την ερμηνεία, μου άρεσε η φωνή του. Ήξερα τη δισκογραφία του.

Την επόμενη ημέρα πήγα για καφέ, μου είπε να βγω έξω και τον γνώρισα. Είχε δει ότι είχα βάλει την τοποθεσία της καφετέριας...

Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ κουμπωμένη. Το κινητό του χτυπούσε συνέχεια. Όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει και σιγά - σιγά προσπάθησα να την καταλάβω. Επίσης, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του, παιδιά κλπ. Εγώ είμαι ένα απλό παιδί και όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα. Του είχα πει ότι "Αυτό που έχεις κάνει, που εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό"».

Δείτε το βίντεο.