Breaking News

Brad Pitt: «Πάσχω από προσωπαγνωσία, κανείς δεν με πιστεύει» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο Brad Pitt εξομολογήθηκε ότι δίνει μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, την «τύφλωση προσώπου», που αποκαλείται και «προσωπαγνωσία», τονίζοντας ότι «κανείς δεν τον πιστεύει» όταν μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο Brad Pitt δήλωσε ότι πιστεύει πως πάσχει από «προσωπαγνωσία». Πρόκειται για μια αδυναμία αναγνώρισης προσώπων, που συνήθως επηρεάζει το άτομο για το μεγαλύτερο μέρος ή όλη τη ζωή του.

Πολλοί άνθρωποι με την πάθηση δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν μέλη της οικογένειας, τους συντρόφους ή τους φίλους τους. Για να το αντιμετωπίσουν χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους για να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους, όπως να θυμούνται τον τρόπο που περπατούν, το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους.

Αν και ο Brad Pitt δεν έχει διαγνωστεί επίσημα, πιστεύει εδώ και καιρό ότι πάσχει από την πάθηση, ενώ παραδέχτηκε ότι ανησυχεί πως έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει.

«Κανείς δεν με πιστεύει! Θέλω να γνωρίσω ένα άλλο άτομο με προσωπαγνωσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρθηκε στη ζωή του, μετά την κατάρρευση του γάμου του με την Angelina Jolie.

Μάλιστα, τόνισε ότι η θετικότητα του προς τη ζωή μετριάζεται από την πεποίθηση ότι όλοι μας βιώνουμε τρομακτικό πόνο κάποια στιγμή.

«Νομίζω ότι όλες οι καρδιές είναι ραγισμένες. Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου και πραγματικά, μέχρι πρόσφατα, δεν είχα αγκαλιάσει περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά μου».

Παρά την αίσθηση της απομόνωσης, ο Brad Pitt παραδέχτηκε ότι η ζωή του άλλαξε μετά την απόφασή του να σταματήσει το αλκοόλ το 2016. Ο ηθοποιός πέρασε 18 μήνες παρακολουθώντας τακτικές συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών.


Δείτε το σχετικό βίντεο του ΑΝΤ1.