Breaking News

Απόψε στην ΕΡΤ2 - Η Βογκ Γουίλιαμς ερευνά: «Δίκη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, στις 21:00 το βράδυ, στην ΕΡΤ2, από τη σειρά ντοκιμαντέρ «Η 
Βογκ Γουίλιαμς ερευνά», θα μεταδοθεί το επεισόδιο με τίτλο «Δίκη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (Trial by Social Media). 

Πρόκειται για σειρά ντοκιμαντέρ, συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2015-2019, στην οποία η Βογκ Γουίλιαμς ερευνά ζητήματα που επηρεάζουν τη ζωή των νέων της δικής της γενιάς Υ των Millennial.

Η παρουσιάστρια της σειράς καταπιάνεται με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι του σήμερα, όπως το διαδικτυακό τρολάρισμα, την εμμονική ευλάβεια για «το σώμα όμορφο» και την απότομη αύξηση της σωματικής δυσμορφίας, τα φθηνά διαδικτυακά συνθετικά vαρκωτικά, τη δυσφορία φύλου, όπου οι άνθρωποι δεν ταυτίζονται με το φύλο που τους δόθηκε κατά τη γέννηση, τις μεταφυσικές ανησυχίες για τη ζωή και το θάνατο, καθώς και τα ζητήματα κοινωνικού άγχους, που είναι μακράν πλέον το νούμερο ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτω των 35 ετών στην Ιρλανδία.

Eπεισόδιο 8ο: «Δίκη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» (Trial by Social Media)

Η Βογκ Γουίλιαμς ερευνά την τεράστια δύναμη που έχουν οι διαδικτυακές πλατφόρμες, καθώς μπορούν να καταστρέψουν κάποιον μέσα σε λίγες ώρες. Ανακαλύπτει την επίδραση των διαδικτυακών εκστρατειών στην πιθανότητα για δίκαιη δίκη.