Breaking News

Ο Γιώργος Χειμωνέτος μίλησε για το δικαστικό αγώνα που έδωσε για να πάρει πίσω το σπίτι του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι είχε αίσιο τέλος, έπειτα από εννέα χρόνια, ο δικαστικός αγώνας που έδινε ο Γιώργος Χειμωνέτος προκειμένου να πάρει πίσω το πατρικό του σπίτι στη Ρόδο...

Το πατρικό σπίτι του Γιώργου Χειμωνέτου είχε βγει σε πλειστηριασμό και είχε δοθεί σε μια άλλη οικογένεια η οποία διέμενε σε αυτό. 

Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο είπε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος»: «Κάναμε την πρώτη νίκη στο Εφετείο, πρέπει να γυρίσουν τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν 9 χρόνια, όταν είχε γίνει ο πλειστηριασμός».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Είχα πάρει ένα δάνειο γύρω στις 160.000 ευρώ από μια ισπανική τράπεζα, που δανειοδοτούσε τράπεζες στην Ελλάδα για σπίτια. Τότε δραστηριοποιούνταν εδώ στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή προσπάθησα να συνδιαλλαγώ, αλλά δεν ήθελαν με τίποτα. Το 2013 παραπλάνησαν το δικαστή ότι εγώ μένω σε ένα κομμωτήριο, το οποίο το μίσθωνα. Άρχισε ο "Γολγοθάς", πήραν το σπίτι και μετά από 3 μήνες το έδωσαν σε κάποιο αγοραστή Από τότε έβλεπα άλλους ανθρώπους να μένουν στο σπίτι μου. Εγώ ήξερα ότι μου το πήραν παράνομα, ενώ θα έπρεπε να είχα προστατευτεί από το νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Δείτε το βίντεο.