Breaking News

Η απάντηση του Μπιμπίλα μετά το δημόσιο «ευχαριστώ» του Δημητρακόπουλου για τη «βοήθεια» στην εγγύηση του Φιλιππίδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Παρασκευή (1/7), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την αποφυλάκιση υπό όρους του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Το πρωί της Τρίτης, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε στο Πρωινό:

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών η αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Καταβλήθηκε η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ και θα τηρηθούν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θέλω να γίνει κατανοητό, ότι δεν αφέθηκε ελεύθερος ο Πέτρος Φιλιππίδης για λόγους υγείας, όπως κάποιοι, εσφαλμένα μέχρι σήμερα, διακινούν. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν είναι ύποπτος φυγής και γιατί δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει άλλα αδικήματα. Οι λόγοι υγείας που υπάρχουν καθόλου δεν ελήφθησαν υπόψιν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να αποφασίσει ομοφώνως την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η εγγυοδοσία των 20.000 ευρώ συγκεντρώθηκε από συγγενείς του. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Σπύρο Μπιμπίλα, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, την Ελπίδα Νίνου και της είπε ότι υπάρχει ένα ποσό γύρω στα 2.000 ευρώ, το οποίο προέρχεται από πνευματικά δικαιώματα. Και αυτό το ποσό, πράγματι εισπράχθηκε και συνέβαλε κι αυτό στο να συγκεντρωθούν τα 20.000 ευρώ, που είναι το ποσό της εγγυοδοσίας... Η κ. Νίνου είναι σε απόλυτη ευτυχία, αλλά και πολύ συνειδητοποιημένη».

Μετά την προβολή των παραπάνω δηλώσεων, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τόνισε: 

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Δημητρακόπουλος... Ενημέρωσα την Ελπίδα Νίνου ότι υπάρχουν χρήματα στον οργανισμό, που διαχειρίζεται τα χρήματα από τις επαναλήψεις στα σίριαλ. Κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο ο οργανισμός διανέμει τα ποσοστά των δικαιούχων. Είναι λάθος η έκφραση, δε βοήθησα για να βρεθούν χρήματα. Τα χρήματα αυτά υπήρχαν και ο δικαιούχος θα έπρεπε να τα πάρει».

Δείτε τα βίντεο.