Breaking News

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου: «Σε λίγες μέρες... θα λέω η κόρη μου» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να κάνει μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας.

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης έχουν έναν γιο, τον Γιώργο, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Το ζευγάρι περιμένει κoριτσάκι. Η Μαντώ Γαστεράτου, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έγραψε στην ανάρτησή της:

«Σε λίγες μέρες... Δεν θα είμαι αυτή που είμαι ακριβώς... Σε λίγες μέρες... Η ζωή θα με διδάξει καινούρια πράγματα... Σε λίγες μέρες... Θα γεμίσω ταυτόχρονα από χαρά, άγχος, συγκίνηση, φόβο, ευγνωμοσύνη, αβεβαιότητα, δύναμη... Σε λίγες μέρες... Θα μάθω πως είναι να αγαπάς άλλον έναν άνθρωπο απόλυτα και άδολα με όλη σου την ύπαρξη... Σε λίγες μέρες... Το μικρό μου εσωτερικό κoρίτσι θα βρει τη φίλη που ονειρευόταν να μεγαλώσει μαζί... Σε λίγες μέρες... Θα αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα μου... Σε λίγες μέρες... Θα λέω η κόρη μου... Σε λίγες μέρες... Η ζωή θα με ανταμείψει με ένα ακόμα τεράστιο δώρο! Σε λίγες μέρες... Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για σένα, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου... Σε περιμένουμε μικρή μου».