Breaking News

Μαρία Κίτσου: «Συγγνώμη από τους θεατές - Έχω αναρρώσει, πέρασα μεγάλη περιπέτεια υγείας για δεύτερη φορά φέτος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η περιπέτεια υγείας της Μαρίας Κίτσου είχε οδηγήσει στη ματαίωση παραστάσεων της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη, που παρουσιάζουν το φετινό καλοκαίρι οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη, σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Το πρωί της Κυριακής, η Μαρία Κίτσου είπε, μέσω Skype, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»: «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο... Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου... Τώρα είμαι μια χαρά, σήμερα παίζουμε στο Βόλο. Αρχίζει η περιοδεία ξανά, με την Ηλέκτρα του Ευρυπίδη... Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες, λόγω των ακυρώσεων, αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας και δεν μπορούσε να γίνει κάτι».

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχουν τους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Το ρόλο του Παιδαγωγού υποδύεται ο Γιώργος Κωνσταντίνου. 

Η γνωστή ηθοποιός είπε για τις «Άγριες Μέλισσες», που έριξαν τίτλους τέλους: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα... Δηλαδή, από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου και το ρόλο μου, γιατί γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια... Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Δείτε το βίντεο του Mega.