Breaking News

Δ. Ματσούκα: «Είμαι καλά με τη σeξι πλευρά μου - Είμαι σε σχέση, νιώθω ευτυχισμένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είναι και δική μου επιλογή να μην βρίσκομαι στην τηλεόραση. Αυτά τα 22 χρόνια, που είμαι στη δουλειά, έχω κάνει μόνο πέντε σειρές. Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την καριέρα μου, είμαι τυχερή που κάνω τη δουλειά που αγαπώ», είπε η Δήμητρα Ματσούκα στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Και τόνισε: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες με ανθρώπους που αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η δική μου θέση είναι μάλλον πιο προνομιακή από άλλους ηθοποιούς, λόγω των μεγάλων μου ρόλων. Ωστόσο, μου έχουν τύχει σκηνοθέτες, που ήταν αγενείς και δεν είναι ευχάριστο».

«Συνήθως ακούω πολύ ωραία λόγια από γυναίκες. Είμαι καλά με τη σeξι πλευρά μου, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Ο ανιψιός μου είναι το πλάσμα που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου. Με την αδερφή μου, τη Μαρία, είμαστε πολύ κοντά, είναι το στήριγμά μου... Μου αρέσει να εpωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε μια σχέση και είμαι εpωτευμένη. Νιώθω ευτυχισμένη», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστεί στην ανατρεπτική κωμωδία του καλοκαιριού «Η μεγάλη πλεκτάνη» του Τζόρντι Γκαλθεράν, σε σκηνοθεσία από τον Σταύρο Στάγκο, που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας και Κατερίνα Νικολοπούλου.