Breaking News

Η Millie Bobby Brown γράφει ιστορία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Millie Bobby Brown φέρεται να γράφει ιστορία, καθώς πρόκειται να λάβει μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων (8,4 εκατομμύρια λίρες) για το ρόλο της στο «Enola Holmes 2».

Η Millie Bobby Brown είχε πρωταγωνιστήσει το 2020 στην ταινία «Enola Holmes», σε σκηνοθεσία από τον Harry Bradbeer.

Η 18χρονη Βρετανίδα ηθοποιός φέρεται να γράφει ιστορία, καθώς πρόκειται να λάβει μισθό 10 εκατομμυρίων δολαρίων (8,4 εκατομμύρια λίρες) για το ρόλο της στο «Enola Holmes 2» του Netflix, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλείται το Variety, η σταρ του «Stranger Things» πιστεύεται ότι σημειώνει ρεκόρ σχετικά με τον υψηλότερο μισθό που καταβάλλεται σε ηθοποιό κάτω των 20 ετών.

Η Millie υποδύεται το ρόλο της Enola, της μικρότερης αδερφής του διάσημου ντετέκτιβ Sherlock Holmes, τον οποίο ενσαρκώνει ο Henry Cavill.

Το Netflix επιβεβαίωσε τον περασμένο Μάιο του 2022 ότι θα υπάρξει μια συνέχεια της ταινίας, η οποία έλαβε θετικές κριτικές. «Μια συνέχεια βρίσκεται σε εξέλιξη! Η Millie Bobby Brown και ο Henry Cavill θα επιστρέψουν στο "Enola Holmes 2"», είχε ανακοινώσει, μέσω Twitter.

Η Millie έχει ήδη συνηθίσει να πληρώνεται με υψηλό μισθό, καθώς φέρεται να έπαιρνε στην πρώτη σεζόν του «Stranger Things» 20.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Deadline, χάρη στην τεράστια δημοτικότητα της σειράς του Netflix, ο μισθός της λέγεται ότι αυξήθηκε στα 250.000 δολάρια ανά επεισόδιο μέχρι την τρίτη σεζόν.



Πληροφορίες - φωτογραφίες από: Daily Mail