Breaking News

Νικολέττα Καρρά: «Την τελευταία τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την τελευταία τριετία και για το διαζύγιό της μίλησε η Νικολέττα Καρρά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η πάντα γοητευτική ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», είπε στην εκπομπή του Mega:

«Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι η τελευταία τριετία, που έμεινα εκτός δουλειάς, όχι μόνο λόγω του κορονοϊού, αλλά και ατυχιών. Κάποιες δουλειές ακυρώθηκαν, ενώ υπήρξαν και προτάσεις που τις απέρριψα. Επαγγελματικά ήταν ίσως η χειρότερη περίοδος...

Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά... Δεν έχω μεγάλο κύκλο, ώστε να μπορώ να προσεγγίσω ανθρώπους και να τους πω να με έχουν υπόψη για δουλειές. Έχω ελάχιστους δικούς μου ανθρώπους στο χώρο.

Χρειάζεται ψυχραιμία. Έχω την ψυχολόγο μου, που με συμβουλεύει. Πιστεύω στην ατυχία. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα.

Την εποχή του διαζυγίου μου, ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα. Ήταν κάτι που αφορούσε εμένα. Έλεγα "Γιατί δεν με πήρατε τηλέφωνο να με ρωτήσετε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;". Οπότε δεν βγήκα να μιλήσω πουθενά. 

Πριν χρόνια, είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια περιοδεία. Ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39 και στο ενδιάμεσο δύο παραστάσεων πήγα στο Κέντρο Υγείας. Μου έβαλαν ορό, ώστε να μπορέσω να παίξω στη δεύτερη παράσταση».

Δείτε το βίντεο του Mega.