Breaking News

Νίκος Πορτοκάλογλου: Διακόπηκε η συναυλία του στο Ηρώδειο λόγω της βροχής (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου, λόγω έντονης βροχόπτωσης, δεν ολοκληρώθηκε η δεύτερη επετειακή συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε τα σαράντα χρόνια της λαμπρής διαδρομής του στην ελληνική μουσική σκηνή με δύο συναυλίες στις 8 και 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022.

Η διήμερη μουσική γιορτή περιλάμβανε δημοφιλή τραγούδια του, που αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, συνοδοιπόρους και μη, από τους Φατμέ ως το «Μουσικό κουτί».

Η δεύτερη συναυλία είχε προγραμματιστεί για τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο ξεκίνησε στις 22:00 λόγω έντονης βροχόπτωσης. Η βροχή δυνάμωσε με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί.

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν αρχικά: «Η προγραμματισμένη για τις 21:00 συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο, θα καθυστερήσει λόγω των δυσμενών  καιρικών συνθηκών. Το προσωπικό του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά, με ώρα έναρξης τις 22.00. Ζητούμε την κατανόησή σας».

Μετά την έναρξη της συναυλίας, ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας των μουσικών και  τεχνικών επί σκηνής λάβαμε με λύπη την απόφαση να διακόψουμε τη σημερινή συναυλία. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με την πιθανή μετάθεση της συναυλίας ή την οριστική ακύρωσή της».


Δείτε το ρεπορτάζ του Open για την πρώτη συναυλία και στο 2ο βίντεο πλάνα από τη χθεσινοβραδινή, η οποία δεν ολοκληρώθηκε.