Breaking News

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβιβάζει την περιουσία του στην κόρη του

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που καταδικάστηκε σε ισόβια για την άγρια δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή κόρη τους, Λυδία. 

Η δημοσιογράφος ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ότι η απόφαση ελήφθη πριν από λίγες ημέρες και ήδη δρομολογούνται οι διαδικασίες, ώστε να περάσουν τα πάντα στο παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι - πριν το έγκλημα - είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το οικόπεδο είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν. 

Όπως τόνισε η Τασούλα Παπανικολάου, αυτή η απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έρχεται σε μία χρονική στιγμή, όπου οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο στο παιδί. Ο πατέρας της, μάλιστα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Πηγή: Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR