Breaking News

«Οι κουλτούρες του σeξ» στην ΕΡΤ3

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από το Σάββατο 16 Ιουλίου, στις 24:00, η ΕΡΤ3 παρουσιάζει στη μεταμεσονύκτια ζώνη ντοκιμαντέρ «Όλα γύρω από το σeξ», τη σειρά δέκα επεισοδίων «Οι κουλτούρες του σeξ», όπου πρωταγωνιστούν ο Rodrigo Jarpa, ένας αξιόλογος και χαρισματικός σeξολόγος και η Nathalie Nicloux, κωμικός και ηθοποιός.

Η σειρά παραγωγής Χιλής, μας ταξιδεύει σε διάφορες χώρες, παρουσιάζοντας μια ανθρωπολογική έρευνα με πολύ χιούμορ. Κάθε επεισόδιο αποτελεί την ακτινογραφία μιας πόλης και αποκαλύπτει, μέσα από την τοπική κουλτούρα, τα έθιμα και τα νέα ιδεολογικά ρεύματα, την εγχώρια κουλτούρα του σeξ.

«Οι κουλτούρες του σeξ» μας μεταφέρουν στο Τόκιο (Σeξ και Τεχνολογία), στο Σαν Φρανσίσκο (Ελευθερία και δικαιώματα των LGΒΤQ), στη Νέα Υόρκη (Ένα ταξίδι στον κόσμο του ΒDSM), στην Ινδία (Η σeξουαλική ενέργεια), στο Βερολίνο (Πολυπολιτισμικότητα και σeξ των ατόμων με αναπηρία), στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (Η απόλαυση), στην Κωνσταντινούπολη (Τα ταμπoύ στο σeξ), στην Σαγκάη (Η σeξουαλική επανάσταση στην Κίνα), και στο Λας Βέγκας (Σeξουαλικότητα και γυναικεία απελευθέρωση), ενώ ολοκληρώνεται με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον κόσμο του Πoρvό.

Επεισόδιο 1ο: Τόκιο - Σeξ και τεχνολογία (Tokyo - Seχο y Tecnología)

Μια περιοδεία στην ποικίλη βιομηχανία του σeξ που υπάρχει στο Τόκιο. Στην Ιαπωνία ο πληθυσμός μειώνεται και προφανώς οι κάτοικοί του χάνουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον τους για τις ρoμαντικές σχέσεις. Οι παρουσιαστές πειραματίζονται με παιχνίδια, κoύκλες και μπαρ, όπου πληρώνεις για μια αγκαλιά ή μια συνομιλία. Εμβαθύνουν επίσης στη ζωή των απλών ανθρώπων που έχουν επιλέξει να συσχετίζονται με κούκλες ή εικονικά όντα παρά με πραγματικούς ανθρώπους. Είναι τα ρομπότ του σeξ το επόμενο βήμα;

Σκηνοθεσία: Juan Pablo Sallato και Juan Ignacio Sabatini