Breaking News

Παντρεύτηκε η Eleanor Tomlinson (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγλίδα ηθοποιός Eleanor Tomlinson παντρεύτηκε τον Will Owen. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μοιράστηκε στιγμιότυπα στα social media.

Η Eleanor Tomlinson έχει εμφανιστεί σε ταινίες όπως: «Angus, Thongs and Perfect Snogging» (2008), «Jack the Giant Slayer» (2013), «Colette» (2018) και «Love Wedding Repeat» (2020). Επίσης, έχει παίξει σε αρκετά σίριαλ, μεταξύ των οποίων η σειρά του  BBC One «Poldark» (2015-2019).

Η 30χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια και ο 27χρονος Άγγλος παίκτης ράγκμπι, Will Owen, παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Euridge Manor, στο Cotswolds, στην κεντρική-νοτιοδυτική Αγγλία.

Η Eleanor Tomlinson έκανε χθες (13/7) ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες. Μία από τις φωτογραφίες - που τους δείχνει να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα - τη δημοσίευσε στο δικό του προφίλ και ο αγαπημένος της.

«Όταν μια δεσποινίς γίνεται κυρία. Σ' αγαπώ. Το καλύτερο Σαββατοκύριακο της ζωής μας», έγραψε η ηθοποιός.


«Προσπαθώ να διατηρήσω αυτή τη σελίδα μόνο για επαγγελματική χρήση, αλλά δεν μπορώ να μην μοιραστώ την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Σ' αγαπώ!», σημείωσε ο Will Owen.