Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αποφάσισα να πετάξω όλη τη σοβαρότητα και να ζήσω όπως τα παιδιά μου» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει μικρές καλοκαιρινές εξορμήσεις με την οικογένειά της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ταξίδεψε με την οικογένειά της στην Κυλλήνη, από όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram 2 φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της. Η ηθοποιός διασκέδασε με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο και τις δύο κορούλες τους, τη Λυδία και την Ηλέκτρα.

«Λίγο πριν μεγαλώσω ένα χρόνο ακόμα, αποφάσισα να πετάξω όλη τη σοβαρότητα και τις έγνοιες και να ζήσω όπως τα παιδιά μου. Και σκοπεύω να το συνεχίσω έτσι...», έγραψε στη λεζάντα.

Να σημειωθεί ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Mamma Mia!», που ανεβαίνει στο City Garden Festival, στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater, με έναν θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Πρωταγωνιστούν: Νάντια Κοντογιώργη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Αφροδίτη Λιάντου, Γιώργος Χρανιώτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ιβάν Σβιτάιλο, Ίαν Στρατής - Νίκος Κύρτσος.