Breaking News

Rachel Stevens: Τίτλοι τέλους στο γάμο της λίγο πριν την 13η επέτειο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Rachel Stevens και ο 45χρονος σύζυγός της, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Alex Bourne, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια. Το ζευγάρι επρόκειτο να γιορτάσει την 13η επέτειο του γάμου του τον επόμενο μήνα.

Η 44χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια, τηλεπερσόνα, ηθοποιός και επιχειρηματίας - που ήταν μέλος του ποπ συγκροτήματος S Club 7 μεταξύ 1999 και 2003 - τον Ιούνιο του 2008 είχε αρραβωνιαστεί τον επί 18 μήνες σύντροφό της Alex Bourne. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Αυγούστου 2009 και στη συνέχεια απέκτησε δύο κόρες που γεννήθηκαν το 2010 και το 2014.


Η Rachel Stevens έγραψε χθες (Παρασκευή, 1/7) στο Instagram: «Ήθελα απλώς να μοιραστώ μαζί σας ότι μετά από καιρό και σκέψη πάρθηκε η δύσκολη απόφαση για τον Alex κι εμένα να χωρίσουμε. Ενώ δεν είμαστε πλέον σύντροφοι στο γάμο, θα παραμείνουμε γovεϊκοί σύντροφοι με τα όμoρφα κoρίτσια μας και θα συνεχίσουμε με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Αισθάνομαι τόσο απίστευτα ευγνώμων για τη ζωή που χτίσαμε μαζί και τώρα θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στο να προχωρήσουμε ενωμένοι ως οικογένεια».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, σε συνέντευξή της η Rachel Stevens δήλωσε ότι γνωρίστηκαν όταν ήταν 12 ετώv, ενώ το ειδύλλιo τους ξεκίνησε από τα eφηβικά τους χρόνια. Ξαναβρέθηκαν σε ηλικία περίπου 20 ετώv, ωστόσο τότε η τραγουδίστρια είχε μόλις χωρίσει από τον σύντροφό της, ενώ ο Alex Bourne ήταν σε σχέση.

«Όταν τελείωσε η σχέση του με την κoπέλα του πήγα στο Λος Άντζελες. Εκείνη την εποχή ο Alex ήταν ηθοποιός. Τότε αvαζωπυρώθηκε η σχέση μας. Ήταν μια εντελώς τυχαία συνάντηση και μετά αρχίσαμε σταδιακά να ερχόμαστε κοντά», είχε εξομολογηθεί η Rachel Stevens.


Με πληροφορίες από: Daily Mail