Breaking News

Ricky Martin: Ο ανιψιός του απέσυρε τις κατηγορίες (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ricky Martin κέρδισε την Πέμπτη (21/7) την υπόθεση εναντίον του 21χρονου ανιψιού του, ο οποίος τον είχε κατηγορήσει για αιμoμιξiα και κακoποίηση, ψυχική και σωματική.

Πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα.

Η νομική ομάδα του Ricky Martin είπε στο TMZ: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινής προστασίας δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να απορρίψει το θέμα ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση. Ο κατήγορος επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στην υπόθεση. Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο, ο οποίος ζητούσε την απόρριψη της υπόθεσης. Αυτό που συνέβη δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα. Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε την απονομή της δικαιοσύνης και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMZ, ο ανιψιός του είχε ισχυριστεί ότι ο ίδιος και ο Ricky Martin είχαν σeξουαλική σχέση 7 μηνών και όταν τελείωσε ο τραγουδιστής άρχισε να τον παρεvoχλεί. Ο Martin είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, τονίζοντας ότι δεν είχε ποτέ σeξουαλική σχέση με τον ανιψιό του. Η νομική ομάδα του τραγουδιστή σημείωσε ότι ο ανιψιός του πάσχει από ψυχικά προβλήματα.

Ο Ricky Martin έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε δύο εικόνες, που αναγράφουν - στα ισπανικά και στα αγγλικά - την απόφαση του ανιψιού του να αποσύρει τις κατηγορίες.