Breaking News

Βρέθηκε νεκρή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Shonka Dukureh (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Shonka Dukureh, που ήταν γνωστή από το ρόλο της ως «Big Mama» Thornton στην πρόσφατη βιογραφική ταινία «Elvis».

Σύμφωνα με το CBS News, η αστυνομία ανακοίνωσε χθες (Πέμπτη, 21/7) ότι η Shonka Dukureh βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στις 9:30 π.μ. (τοπική ώρα), στο Νάσβιλ του Τενεσί, όπου ζούσε με τα δύο μικρά παιδιά της. Ένα από τα παιδιά της τη βρήκε αναίσθητη σε ένα υπνοδωμάτιο και έτρεξε σε γειτονικό σπίτι ζητώντας βοήθεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Νάσβιλ, δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να διευκρινίσει την αιτία του θανάτου της.

Η συμμετοχή της στην ταινία «Elvis» του Baz Luhrmann ήταν το πρώτο κινηματογραφικό της εγχείρημα, σύμφωνα με το IMDb. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 24 Ιουνίου.


Ο δήμαρχος του Νάσβιλ, John Cooper, έγραψε στο Twitter: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Shonka Dukureh. Η Shonka αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Frisk και αποκαλούσε το Νάσβιλ «σπίτι» της για πολλά χρόνια. Η φωνή της και η καλλιτεχνία της θα συνεχίσουν να ζουν μέσα από τη μουσική της και τιμούμε τη μνήμη της αυτή τη θλιβερή μέρα».