Breaking News

Α. Σοϊλέδης για Μ. Αντωνά: «Όλοι μου λένε ότι είναι η νικήτρια με όσα πέρασε, στον τελικό του Survivor είχε μία φυσιολογική αντίδραση» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο φιναλίστ του Survivor, Άρης Σοϊλέδης, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη σύντροφό του Μαρία Αντωνά και την αντίδρασή της στον τελικό, όταν ανακοινώθηκε ότι νικητής είναι ο Στάθης Σχίζας...

Ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε, όταν ρωτήθηκε για το βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, που ήταν το highlight του τελικού:

«Όταν σου λείπει έξι μήνες ο άνθρωπός σου και έχει φτάσει στον τελικό ενός παιχνιδιού, έχει περάσει πολλά και ακούς ότι δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις να κάνει; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μία πολύ φυσιολογική αντίδραση. Και επειδή ξέρω τη Μαρία, όσο κανένας, καταλαβαίνω ότι αυτό το βλέμμα της δεν είναι ύφος, κακία και θυμός. Εκείνη τη στιγμή με έψαχνε με το βλέμμα της γιατί ήθελε να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμία περίπτωση δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη και την Αλεξάνδρα. Έχουμε μάθει ως ζευγάρι να βλέπουμε πάντα το καλό και να πορευόμαστε με το καλό».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είπε, επίσης, για τη σύντροφό του: «Βγαίνοντας από το παιχνίδι, τις τελευταίες δύο ημέρες, με όποιον μιλάω μου λέει ότι "Νικήτρια είναι η Μαρία με όσα πέρασε και να την προσέχεις". Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει γίνει και γιατί μου το λένε, αλλά για να το λένε κάτι πολύ δύσκολο έχει γίνει».

Ακόμη, ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε και στις φήμες περί σχέσης του με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, τονίζοντας ότι η ιστορία ξεκίνησε από «τρολιά» του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Δείτε τα βίντεο.